onsdag 24 september 2008

Serie premiär, TIFO och Zorro

I söndags var det serie premiär i Division 1 F. Skövde IK mot Gislaved SK. Vi i TIFO gruppen hade väntat på den här matchen då vi pysslat med OH flaggor och banderoller.

OH flagga 1: Bild på tränarna Patrik Åstemo och Mikael Kvarnström. Texten som syns lite dåligt lyder: Vi ska gå ut och skilja de onda från de rättfärdiga!

OH flagga 2: En bild på Homer Simpsons pekandes neråt i sin skåra :P Texten: Ni kan glömma seriesegern. DEN ÄR VÅRAN!
Första målet gjordes efter 6 sekunder! vilket är rekord för Skövde IK. Målet gjordes av Persson-Riis, vi hade inte hunnit få ner flaggorna innan man hör publiken jubla :D
1.31 in i matchen gjorde Filip Hollström 2-0 till SIK, efter detta tappade Skövde IK fokusen och släppte in 2 mål och efter 4.44 in i matchen stod det 2-2.

Try-out spelaren Robin murray som inte fick ett kontrakt i Skövde IK hade till denna match ett kontrakt med GSK. Han tryckte in 2-3 i andra perioden. 14 minuter in i andra period får Persson-Riis ett friläge som han missar men målvakten lämnar retur, SIK tar över pucken och passar till Persson-Riis som står bakom målburen, han lägger upp pucken på klubban och petar in den i mål. Han gör en zorro!!!!!
SIK avgjorde i förlängningen då Fredrik Söder gör 4-3. Två poäng till Skövde och nu är det bara att ladda till kvällens match i Ulericehamn, Rebellerna åker dit med full buss och jag och Kenneth Olin är bussvärdar.
1 kommentarer:

Gevalia-U sa...

Kolla in Leksands TIFO som de hade vid premiären mot Troja-Ljungby. http://www.leksandsif.se/4238.php?pagingnr=3